Zestaw Garnków 6 EL. MULTIMA ZWIEGER
Wyjątkowy komplet garnków z linii Multima, charakteryzuje się funkcjonalnością, wysokiej jakości materiałem oraz praktycznością podczas codziennego użytkowania.
EAN: 5903357378608
Polityka prywatności
Polityka plików cookies
Zasady zwrotu i reklamacji
ZESTAW GARNKÓW MULTIMA
Garnki MULTIMA zostały wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304 – materiału odpornego na korozję, którego wyjątkowa gładkość pozwala na szybkie i łatwe pozbycie się przypaleń i zapachów. To zestaw 3 najpotrzebniejszych, najczęściej używanych garnków w każdej kuchni. Zastosowane grube, kapslowe dno zapewnia równomierną dystrybucję ciepła, energooszczędność oraz umożliwia idealną współpracę ze wszystkimi rodzajami kuchenek, w tym z płytami indukcyjnymi. O wysokiej jakości całego zestawu świadczą również solidne ścianki naczyń oraz idealnie dopasowane, wypukłe pokrywy z bezpiecznego szkła hartowanego z otworami odprowadzającymi nadmiar pary. W zestawie zastosowano nienagrzewające się, nitowane uchwyty, których design idealnie współgra z estetyką garnków. We wnętrzu garnków zastosowano podziałkę litrażową ułatwiającą odmierzanie płynów i przygotowanie potrawy zgodnie z założeniami.
Linia MULTIMA to połączenie funkcjonalności, odpowiednio dobranych rozmiarów, wysokiej jakości wykonania i nowoczesnego charakteru, która jest gwarancją komfortu użytkowania każdego dnia.
GARNKI MULTIMA - CECHY I ZALETY:
• MATERIAŁ – stal nierdzewna, materiał przeznaczony do produkcji naczyń kuchennych
• DNO INDUKCYJNE – grube dno kapslowe, idealnie współpracuje ze wszystkimi typami kuchenek, w tym indukcyjnymi, akumuluje i rozprowadza ciepło równomiernie, co daje wysoką energooszczędność
• ŚCIANKI – solidne wykonanie ze stali nierdzewnej
• UCHWYTY – nitowane, podczas gotowania ciepłe, ale nie gorące
• POKRYWY – wykonane z bezpiecznego szkła hartowanego z otworami odprowadzającymi nadmiar pary, zaokrąglony kształt powoduje osadzanie się pary na wewnętrznych ściankach naczynia
• PODZIAŁKA – ułatwiająca odmierzanie płynów i przygotowanie posiłku zgodnie z założeniami