Zestaw Garnków 6 EL. VIRTU ZWIEGER
Uniwersalny zestaw garnków Virtu sprawdzi się doskonale w każdej kuchni. Garnki są wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.
EAN: 5903357378585
Polityka prywatności
Polityka plików cookies
Zasady zwrotu i reklamacji
ZESTAW GARNKÓW VIRTU
Garnki VIRTU zostały wykonane ze stali nierdzewnej, która przeznaczona jest do produkcji naczyń kuchennych. Podczas tworzenia każdego elementu naszego zestawu, kierowaliśmy się funkcjonalnością produktu, jak również dbałością o zdrowie klientów. Zastosowane w garnkach grube, kapslowe dno równomiernie rozprowadza i akumuluje ciepło oraz zapewnia wysoką energooszczędność. Garnki można używać na wszystkich rodzajach kuchenek, w tym na płytach indukcyjnych. O wysokiej jakości całego zestawu świadczą również solidne ścianki naczyń oraz idealnie dopasowane, wypukłe pokrywy z bezpiecznego szkła hartowanego z otworami odprowadzającymi nadmiar pary oraz duże, wygodne w użyciu uchwyty. Zastosowane nienagrzewające się i nitowane uchwyty idealnie współgrają z estetyką garnków i zapewniają komfort oraz bezpieczeństwo użytkowania. Wewnątrz garnków znajduje się podziałka litrażowa ułatwiającą odmierzanie płynów i przygotowanie potraw zgodnie z założeniami.
W linii VIRTU funkcjonalność połączona z nowoczesnym wzornictwem powoduje, że garnki staną się nie tylko doskonałym narzędziem w codziennym gotowaniu, ale także będą dawały przyjemny efekt wizualny.
GARNKI VIRTU - CECHY I ZALETY:
• MATERIAŁ – stal nierdzewna, materiał przeznaczony do produkcji naczyń kuchennych
• DNO INDUKCYJNE – grube dno kapslowe, idealnie współpracuje ze wszystkimi typami kuchenek, w tym indukcyjnymi, akumuluje i rozprowadza ciepło równomiernie, co daje wysoka energooszczędność
• ŚCIANKI – solidne wykonanie ze stali nierdzewnej
• UCHWYTY– nitowane, podczas gotowania ciepłe, ale nie gorące
• POKRYWY – wykonane z bezpiecznego szkła hartowanego z otworami odprowadzającymi nadmiar pary, zaokrąglony kształt powoduje osadzanie się pary na wewnętrznych ściankach naczynia
• PODZIAŁKA – ułatwiająca odmierzanie płynów i przygotowanie posiłku zgodnie z założeniami